Födelsedagsfest

Församlingshemmet i centrum

Kyrkslätts svenska församling vill gärna uppvakta de församlingsmedlemmar som uppnår en högre ålder.

Vi samlar dem som fyller 70, 75, 80, 85 och 90 år och uppåt till en födelsedagsfest två gånger om året. Höstens jubilarer firas söndagen den 22 oktober 2017 och vårens jubilarer firas söndag 8 april 2018. Vi börjar med högmässan i Kyrkslätts kyrka kl. 12 och därefter äter vi lunch på församlingshemmet. Församlingsvägen 1. Jubilarerna får en särskild inbjudan till festen, bara det närmar sig. Och de får naturligtvis ta med sig en avec.

Om Ni upplever att Ni inte kan eller orkar komma till festen, kommer vi gärna på besök. Om Ni ordnar någon mottagning kunde vi kanske komma då, eller så kan vi komma vid något annat tillfälle. Det är prästerna och diakonissan som brukar göra dessa besök. Ta gärna kontakt så kommer vi överens om detaljerna.

Om Ni inte önskar få besök är det naturligtvis också helt i sin ordning. Vi vill på inget sätt tvinga oss på.