Församlingens körverksamhet

Mikaelikören, församlingens kör för vuxna

Mikaelikören är för dig som tycker om att sjunga i en kör tillsamman med andra i olika åldrar. Kören träffas och övar på onsdagar i församlingshemmet kl. 17.30-19

Under året uppträder kören i församlingens högmässor minst 4 gånger och är med i olika evenemang. Kören deltar i allsångskvällar och uppträder tillsammans med gästartister både i Kyrkslätt och ibland med någon annan kör i närliggande församlingar. Kören har också rest utomlands tillsammans. På våren 2017 uppträdde Mikaelikören i Domkyrkan i Haapsalu biskopslott och under en vänförsamlingsresa till Estland.

Nya sångare, unga och gamla, är välkomna med!

Barnkören i Karubyskola

I sammarbete med skolan har Susann en barnkör i skolans utrymmen, för årskurs 1-4, tisdagar kl. 13.20-14

Kören uppträder under året några gånger i församlingens högmässor

Mera information om kören fås av Susann

Mikaelikören våren 2017
Kantor

Mina lediga dagar är oftast torsdagar och fredagar. Du når mig bäst via e-posten

Mitt huvudintresse är sång. 1995 blev jag färdig från Sibelius-Akademin med A-examen och samma år blev jag musikmagister, utöver detta har jag studier inom körledning.

Under fritiden fungerar jag som sånglärare i Sjundeå musikförening, där jag har några elever. Jag är också med i Kyrkslätts operaförening.