Konsert med Kyrkokören Bro från Sverige

lö 27.4 kl. 16.00

Kyrkslätts kyrka

Mikaelikören och kören Bro från Sverige håller gemensamt konsert med solister.Vi sjunger vårliga sånger.

Mikaelikören och kyrkokören Bro från Sverige håller konsert tillsammans. Vi sjunger vårliga sånger. Solister är Heidi Åberg violin och sång samt bas Pasi Saarelma och tenor Timo Karjalainen sång. Fritt inträde, programblad 10 euro vid dörren.

Kantor

Mina lediga dagar är oftast torsdagar och fredagar. Du når mig bäst via e-posten

Mitt huvudintresse är sång. 1995 blev jag färdig från Sibelius-Akademin med A-examen och samma år blev jag musikmagister, utöver detta har jag studier inom körledning.

Under fritiden fungerar jag som sånglärare i Sjundeå musikförening, där jag har några elever. Jag är också med i Kyrkslätts operaförening.