Familjeutfärd tisdag 21.5.2019

ti 21.5 kl. 10.00 - kl. 15.00

Familjeutfärd tisdag 21.5.2019 Räfsö lägercentrum

Anmälan avslutad

Kom med till Räfsö-lägercentrum på utfärd med hela familjen! Tule retkelle koko perheen kanssa Räfsön-leirikeskukseen!

Tvåspråkig utfärd som fokuserar på utomhusvistelse och lek, vi äter lunch och firar en andakt i st Nicolaus kyrka.

Utfärden startar från Motaleff strand kl.10 och vi är tillbaka på samma plats ca kl.15.

Adress: Långholmsstigen 24, Porkala

Köranvisningar

Pris 10€/familj som betalas kontant eller med kort via iZettle terminal vid ankomst. Ta egen flytväst med, vi åker pråm till holmen!

Elektronisk anmälan öppen fram till 12.5.2019

Kaksikielinen retki, jossa keskitytään ulkoiluun ja leikkiin, lounastamme yhdessä ja vietämme hartauden pyhän Nikolauksen kirkossa.

Lähtö retkelle tapahtuu Motalefin rannalta klo. 10 ja paluu samaan paikkaan noin klo.15.

Osoite: Långholminpolku 24, Porkkala

Ajo ohjeet

Hinta 10€/perhe, maksetaan saapuessa käteisellä tai kortilla iZettle maksupäätteen kautta. Ota mukaan oma pelastusliivi, menemme lautalla saareen!

Sähköinen ilmoittautuminen avoinna 12.5.2019 asti.

Barn- och ungdomsdiakon samt FRANS

Kontakta mig i frågor kring verksamhet för barnfamiljer med barn i åldern 0-12år, scouting, mässor, andakter och jippon för barnfamiljer, samarbete med byskolor i Kyrkslätt, omsorgsarbete, diakoni och hjälp samt lediga jobb inom klubbverksamheten.

sö 4.8 kl. 17.00 -18.00

Kyrkslätts kyrka

Välsignelse inför skolstarten

Jesus säger: "Låt barnen komma till mig och hindra dem inte, Guds rike tillhör sådana som de."