Estnisk afton

ti 3.9 kl. 16.00

Kirsikka - Kerhotila

Estnisk afton är en öppen samlingsplats för alla som intresserar sig för Estland, det estniska språket och/eller vår vänförsamling Risti.

Varmt välkommen med för att träffa nya människor, umgås och dricka en kopp varmt. Församlingen bjuder på kaffe/te och smått saltigt tilltugg, frivillig kaffepeng till förmån för Risti församling.

Eesti õhtu.
See on Sinule, kes Sa armastad Eestimaad, eesti keelt ja meie Risti sõpruskogudust. Kohtume iga kuu esimesel teisipäeval Kirsikka kaubanduskeskuse Ellenis kell 16-19. Esimene kohtumine on 3.9.2019.
Oled teretulnud, et kohtuda ja vestelda uute inimestega.
Kogudus pakub kohvi /teed ja veidi soolast sinna lisaks. Kohviraha võib oma tunde järgi maksta ja see läheb Risti kogudusele.

Barn- och ungdomsdiakon samt FRANS

Kontakta mig i frågor kring verksamhet för barnfamiljer med barn i åldern 0-12år, scouting, mässor, andakter och jippon för barnfamiljer, samarbete med byskolor i Kyrkslätt, omsorgsarbete, diakoni och hjälp samt lediga jobb inom klubbverksamheten.

on 23.10 kl. 19.00

Kyrkslätts kyrka

Mikaelikörens konsert

Mikaelikörens konsert med solister 23.10 kl.19 i Kyrkslätts kyrka.
to 24.10 kl. 15.00

Hörnan