Estnisk afton

ti 3.12 kl. 16.00

Ellen

Estnisk afton är en öppen samlingsplats för alla som intresserar sig för Estland, det estniska språket och/eller vår vänförsamling Risti.

Varmt välkommen med för att träffa nya människor, umgås och dricka en kopp varmt. Församlingen bjuder på kaffe/te och smått saltigt tilltugg, frivillig kaffepeng till förmån för Risti församling.

Barn- och ungdomsdiakon samt FRANS

Kontakta mig i frågor kring verksamhet för barnfamiljer med barn i åldern 0-12år, scouting, mässor, andakter och jippon för barnfamiljer, samarbete med byskolor i Kyrkslätt, omsorgsarbete, diakoni och hjälp samt lediga jobb inom klubbverksamheten.

on 20.11 kl. 18.00 -20.00

Kyrkslätts kyrka

Växelverkans kyrka - kyrkorummet i hjärtat av ett centrum i förändring

Välkommen till en tillställning som är öppen för alla. Du får höra om och diskutera Kyrkslätts Sankt Mikaels kyrkas historia, teologi och framtid.
to 21.11 kl. 15.00

Hörnan