Övning inför julbön för stora och små

må 23.12 kl. 12.00 - kl. 15.00

Kyrkslätts kyrka

Anmäl dig här

Vill du vara med i julspelet i kyrkan, där vi spelar upp berättelsen om Jesu födelse? Du kan vara barn eller vuxen, det spelar ingen roll.

Du behöver vara med i St. Mikaels kyrka i Kyrkslätts centrum på julafton kl.14-15. Vi övar julspelet och provar kläder måndag 23.12.2019 kl. 12-15 i kyrkan. Församlingen bjuder på tomtegröt från kl.12 framåt, anmäl dig via hemsidan så vi vet för hur många vi ska reservera gröt, annars äter vi så länge det räcker.
Om du har frågor kan du kontakta barn- och ungdomsdiakonen.
Varmt välkommen med!

Barn- och ungdomsdiakon samt FRANS

Kontakta mig i frågor kring verksamhet för barnfamiljer med barn i åldern 0-12år, scouting, mässor, andakter och jippon för barnfamiljer, samarbete med byskolor i Kyrkslätt, omsorgsarbete, diakoni och hjälp samt lediga jobb inom klubbverksamheten.

Barnledare

Kontakta mig i frågor som gäller daghemsmentorering, besök till daghem och förskolor, klubbverksamhet för skolbarn samt samarbete med invånarparker i Kyrkslätt.

to 14.11 kl. 15.00

Hörnan MC

Eftermiddagsklubb
Denna gång har vi utfärd