Bostadslösas natt

lö 17.10 kl. 18.00 - lö 17.10 kl. 20.00
Kyrkslätts kyrka

Kyrkslätts svenska församling och Kirkkonummen suomalainen seurakunta arrangerar ett lokalt evenemang den 17.10, dagen som av FN utlysts till de fattigas och utslagnas dag. Årets tema är "egen bostad, väldigt dyr".

Evenemanget arrangeras ute på gården och inne i St Mikaels kyrka i Kyrkslätt. Du kan också följa med via live strömmning på församlingens facebook:

Den traditionella elden för Bostadslösas natt tänds kl 18:00, i år av Kirkkonummen suomalainen seurakuntas långvariga diakoniarbetare Helvi Vuolasmaa. På gården bjuder vi på kaffe och grillkorv, yllesockor delas ut.

Levande musik och andakt i kyrkan.

Tag kontakt

Barn- och ungdomsdiakon samt FRANS

Kontakta mig i frågor kring diakoni och hjälp, verksamhet för barnfamiljer med barn i åldern 0-12år, scouting, mässor, andakter och jippon för barnfamiljer, samarbete med lågstadium i Kyrkslätt, omsorgsarbete samt lediga jobb inom klubbverksamheten.