Familjestugan

ti 20.10 kl. 16.30
Ellen

Gemenskap och sysselsättning för hela familjen i familjestugan!

Familjestugan erbjuder möjlighet att träffa andra som är i samma livssituation från närområdet. I familjestugan är barnen och föräldrarna tillsammans hela tiden. Ingen anmälan behövs och man kan delta den tid som passar den egna familjen bäst.

På tisdagar 20.10. - 22.12.2020 klo 16.30-19 (inte 1.12.).

Vid sammankomster är det viktigt att beakta säkerheten. Delta endast om du är helt frisk och följ nationella rekommendationer.

Familjestugan är tvåspråkig arrangeras i samarbete med Kirkkonummen suomalainen seurakunta.

Tag kontakt

Barn- och ungdomsdiakon samt FRANS

Kontakta mig i frågor kring diakoni och hjälp, verksamhet för barnfamiljer med barn i åldern 0-12år, scouting, mässor, andakter och jippon för barnfamiljer, samarbete med lågstadium i Kyrkslätt, omsorgsarbete samt lediga jobb inom klubbverksamheten.

Barnledare

Kontakta mig i frågor som gäller daghemsmentorering, besök till daghem och förskolor, klubbverksamhet för skolbarn samt samarbete med invånarparker i Kyrkslätt.