Jul med Tomas och Maria

to 2.12 kl. 19.00 - 20.15
Bild på Tomas och Maria
Kyrkslätts kyrka

Tomas och Maria Höglund en julkonsert med traditionella julfavoriter i Kyrkslätts kyrka. På piano och sång medverkar Mikael Svarvar, på bas Anssi Växby och på trummor Ville Pynssi.

"Denna gång har vi ändå valt att ge mera utrymme till traditionella julsånger eftersom vi tror att människor längtar efter att få höra det som är bekant, när det är så mycket som är osäkert och så många konserter under en lång tid som har ställts in."

"Vi tror att det är viktigt att ordna live-konserter igen efter en lång tid av tystnad och begränsningar. Vi är extra ivriga inför årets julkonsert eftersom fjolårets blev inställd pga. Covid-19. Vi vill bjuda dig att tillsammans med oss gå in i advent och juletiden med hjälp av musik och sång."

Hjärtligt välkomna på julkonsert torsdag 2.12 kl. 19
Programblad, 20€, säljs innan konserten. Kontant eller med Mobile Pay.
Vi rekommenderar att publiken använder ansiktsmask under konserten, som räcker en dryg timme.
Vi ber er också beakta säkerhetsavstånd ifall det uppstår köbildning.