Allsångstillfälle ute på Prästgårdsbacken

on 18.5 kl. 18.00
Bild på prästgården.

Kyrkslätts kyrka

Välkommen med på allsångstillfälle till prästgården

Våren är här och vi kan njuta av den sköna solen och tillfällen att träffas utomhus.
Välkommen med på allsångstillfället på den vackra Prästgårdsbacken, vi sjunger olika vår, sommarsånger, träffar bekanta och njuter av saft och kex som bjuds.
Under kvällen kan du träffa kyrkoherden Fred och kantor Susann, även Mikaelikören som finns på plats.
Om du vill kan du stöda Gemensamt Ansvar genom en liten frivillig avgift för det som bjuds på.

• Musik Musik

Tag kontakt

Mina lediga dagar är oftast måndagar och tisdagar. Du når mig bäst via e-posten

Mitt huvudintresse är sång. 1995 blev jag färdig från Sibelius-Akademin med A-examen och samma år blev jag musikmagister, utöver detta har jag studier inom körledning.

Under fritiden fungerar jag som sånglärare i Sjundeå musikförening, där jag har några elever. Jag är också med i Kyrkslätts operaförening.