Familjeverksamhet

Att delta i familjeverksamhet är ibland hemmaförälderns andningshål. Där kan barnfamiljerna umgås, dela erfarenheter och njuta av samvaro. Församlingen har för tillfället ingen engen familjeklubb, mer info om verksamhet i Kyrkslätt för barn och familjer hittar du här.

Ett barn håller två vuxna i handen.

Kyrkslätts invånarparker och Parkhäng

Invånarparkerna i Kyrkslätt är öppna vardagar för barnfamiljer. Parkhäng är ett samarbete mellan invånarparkerna och församlingen. Parkhäng betyder att vår barnledare månatligen besöker invånarparkerna  för att hålla en samling och för att umgås. Samlingen kan vara en sångstund, en saga eller något annat trevligt som finns i kappsäcken.

Släntgåren i Masaby

Stubboet i Kyrkslätt centrum

Veikkosvinden i Veikkola

Barn- och ungdomsdiakon samt FRANS

Kontakta mig i frågor kring verksamhet för barnfamiljer med barn i åldern 0-12år, scouting, mässor, andakter och jippon för barnfamiljer, samarbete med byskolor i Kyrkslätt, omsorgsarbete, diakoni och hjälp samt lediga jobb inom klubbverksamheten.