Tips för underskrifter

På den här sidan publiceras tips på evenemang i både vår egen församling och i närregionen, för att underlätta konfirmandens insamlande av underskrifter och då speciellt de tre som inte är gudstjänster.

Ta som vana att alltid se närmare info på arrangörens hemsida eller annan infokanal, på så sätt får du också veta eventuella ändringar och restriktioner. Om ingen arr. nämns är det vår egen församlings evenemang.

Kom ihåg att samlandet av underskrifterna inte handlar om snabbhet utan om erfarenhet av olika slags församlingsevenemang och det under varierande tider i kyrkoåret. Passen samlas in efter påsktiden.

30.11             De Vackraste Julsångerna på Runhälla, kl. 18.30

1.12             De Vackraste Julsångerna på Bergåsa, kl. 18

2.12             Julkonsert med Tomas och Maria Höglund, kl. 19 i S:t Mikaels kyrka

Programblad för 20 euro säljs vid dörren en timme innan konserten och betalas via