Tamburen på Hörnan med många skor och rockar.

Ungdomssamlingar på Hörnan och Ellen

Planeringen av ungdomssamlingar och annan verksamhet pågår och vi uppdaterar informationen inom kort på denna sida. I planeringen tas alla rekomendationer i beaktande som finns för tillfället från olika myndigheter.

Församlingarnas verksamhet har omformat sig under coronaepidemin. Vi betjänar fortsättningsvis, med nya anvisningar. Du hittar den senaste informationen på coronasidan.

Kom med till Höstdagarna 2020!

Det ovanliga året 2020 fortsätter och det betyder att det inte blir någon bussresa till Höstdagarna och ett veckoslut i Toijala.

Däremot ger FKS oss möjlighet att mötas online, med program som utlovar den stämning som Höstdagarna är känd för. Kom med du också som ännu inte upplevt Höstdagarna, som en uppvärmning inför nästa år då vi förhoppningsvis kan mötas live igen med stiftets övriga ungdomar.

Obs! Höstdagskamp blir det även i år. Tävlingsuppgifterna utförs lokalt och utomhus, så anmäl dig med till att representera vår församling. Hörnan också bokad för kvällen – kanske är det vår tur att få ordna pizzafest?

Boka in fredag 30.10 kl. 18 – 22 och anmäl dig via den här länken

Om du har frågor, så hör av dig till Anna, 050376187 (samtal/sms/WhatsApp)

Tag kontakt

Ungdomsarbetsledare