Församlingens familjeklubbar

Att delta i familjeverksamhet är ibland hemmaförälderns andningshål. Där kan barnfamiljerna umgås, dela erfarenheter och njuta av samvaro. I församlingens regi ordnas våren 2018 Knatterytmik och Eesti-emme, mer om dem nedan.

En nyckelpiga klättrar på en vitsippa.

Eesti-emme

Eesti-emme har sommarlov!

Estniskspråkig föräldra-barngrupp. Ta med eget mellanmål. Verksamheten riktar sig till barnfamiljer som talar estniska.

Eesti keelt rääkivatele vanemate-lasteklubi. Kogudus pakub kohvi ja teed, võta kaasa enda söök. Klubi on mõeldud kõigile lasteperedele kes räägivad eesti keelt.

Knatterytmik

Knatterytmiken har sommarlov!

Verksamheten riktar sig till barnfamiljer som vill sjunga och leka tillsammans. Församlingen bjuder på kaffe/te. Ta eget mellanmål med.

Barn- och ungdomsdiakon samt FRANS

Kontakta mig i frågor kring verksamhet för barnfamiljer med barn i åldern 0-12år, scouting, mässor, andakter och jippon för barnfamiljer, daghemsmentorering och besök till daghem samt förskolor i Kyrkslätt, samarbete med byskolor och invånarparker i Kyrkslätt, diakoni och hjälp samt lediga jobb inom klubbverksamheten.