Församlingarnas verksamhet har omformat sig under coronaepidemin. Vi betjänar fortsättningsvis, med nya anvisningar. Du hittar den senaste informationen på coronasidan.

Vuxenverksamhet

Det finns många möjligheter att delta i verksamheten inom församlingen.

Du kan gå med i kören eller någon grupp som redan finns, komma med förslag för ny verksamhet eller delta som frivillig under mässan eller inom diakoniverksamheten.

Kontakta församlingens anställda för att få mera information eller komma med önskemål. Vi finns här för dig!

Sång och bön

med Lars-Henrik Höglund i koret i Kyrkslätts kyrka

Vi sjunger sånger och psalmer till gitarr, delar glädje o sorg samt ber att vår Herre tar hand om allt. Vi sitter i koret, längst framme i kyrkan, där man samlats inför Gud i 700 år.

Vi börjar med te eller kaffe kl 18.15.

Välkommen med!

Församlingens vuxenkör, Mikaelikören

Seniorgruppen - samtalsgrupp för män

En seniorklubb som samlas varannan måndag på Mikeaeligården kl.13:30-15. I samarbete med Folkhälsan.

Hösten 2020 inleds 5.10. och därefter träffas vi varannan vecka (udda veckor).

Ny grupp för daglediga

Vi startar en ny grupp för daglediga på Hörnan. Mellan kl.10-13 umgås vi och diskuterar, församlingen bjuder på lunch.

Hösten 2020 träffar 10.11, 24.11 och 8.12.

Slöjdgruppen

För vuxna  i ”Reguel Bengtström smedja” på Gamla Kustvägen under ledning av Rune "Stakan" Lith.

Kl. 12.00-16.00, lördagar 17.10, 30.10 fredag, 14.11, 28.11 och 12.12.

Du som vill arbeta med trä eller måla på trä är välkommen med.

Mer info av Rune Lith, tel 0500 687 023.

Kompisklubben - kaveriklubi

Tvåspråkig klubb för vuxna med specialbehov, samlas varannan måndag kl.17:30-19:30 i Ellen i köpcentret Kirsikka.

Mer info fås av barn- och ungdomsdiakon Jenny Airaksinen.

Ingen kompisklubb hösten 2020.

Tag kontakt

Barn- och ungdomsdiakon samt FRANS

Kontakta mig i frågor kring diakoni och hjälp, verksamhet för barnfamiljer med barn i åldern 0-12år, scouting, samarbete med lågstadium i Kyrkslätt, vår vänförsamling Risti och lediga jobb inom klubbverksamheten.