Församlingarnas verksamhet har omformat sig under coronaepidemin. Vi betjänar fortsättningsvis, med nya anvisningar. Du hittar den senaste informationen på coronasidan.

Vuxenverksamhet

Det finns många möjligheter att delta i verksamheten inom församlingen.

Du kan gå med i kören eller någon grupp som redan finns, komma med förslag för ny verksamhet eller delta som frivillig under mässan eller inom diakoniverksamheten.

Kontakta församlingens anställda för att få mera information eller komma med önskemål. Vi finns här för dig!

Sång och bön

med Lars-Henrik Höglund i koret i Kyrkslätts kyrka

Hösten 2020, mer info senare.

Vi sjunger sånger och psalmer till gitarr, delar glädje o sorg samt ber att vår Herre tar hand om allt. Vi sitter i koret, längst framme i kyrkan, där man samlats inför Gud i 700 år.

Vi börjar med te eller kaffe kl 18.15.

Välkommen med!

Församlingens vuxenkör Mikaelikören

Seniorgruppen - samtalsgrupp för män

En seniorklubb som samlas varannan måndag på Mikeaeligården kl.13:30-15. I samarbete med Folkhälsan. Hösten 2020, mer info senare.

Slöjdgruppen

För vuxna  i ”Reguel Bengtström smedja” på Gamla Kustvägen under ledning av Rune "Stakan" Lith.

Kl. 12.00-16.00, vannan lördag (udda veckor)

Du som vill arbeta med trä eller måla på trä är välkommen med.

Mer info av Rune Lith, tel 0500 687 023.

Kompisklubben - kaveriklubi

Tvåspråkig klubb för vuxna med specialbehov, samlas varannan måndag kl.17:30-19:30 i Ellen i köpcentret Kirsikka. Mer info fås av barn- och ungdomsdiakon Jenny Airaksinen.

Datum för hösten 2020 öppet.

Tag kontakt

Barn- och ungdomsdiakon samt FRANS

Kontakta mig i frågor kring diakoni och hjälp, verksamhet för barnfamiljer med barn i åldern 0-12år, scouting, mässor, andakter och jippon för barnfamiljer, samarbete med lågstadium i Kyrkslätt, omsorgsarbete samt lediga jobb inom klubbverksamheten.