Vuxenverksamhet

Det finns många möjligheter att delta i verksamheten inom församlingen.

Du kan gå med i kören eller någon grupp som redan finns, komma med förslag för ny verksamhet eller delta som frivillig under mässan eller inom diakoniverksamheten.

Kontakta församlingens anställda för att få mera information eller komma med önskemål. Vi finns här för dig!

Sång och bön

med Lars-Henrik Höglund i koret i Kyrkslätts kyrka

Vi sjunger sånger och psalmer till gitarr, delar glädje o sorg samt ber att vår Herre tar hand om allt. Vi sitter i koret, längst framme i kyrkan, där man samlats inför Gud i 700 år.

Gruppen inleder verksamheten senare i höst. Följ med hemsidorna!

Församlingens vuxenkör, Mikaelikören

Seniorgruppen - samtalsgrupp för män

Seniorgruppen samlas varannan tisdag på Mikeaeligården kl.13:30-15. I samarbete med Folkhälsan.

Hösten 2021 inleds 5.10. och därefter träffas vi varannan vecka (udda veckor).

Förmiddag på Hörnan

Grupp för daglediga på Hörnan. Mellan kl.10-13 umgås vi och diskuterar, äter lunch och de som önskar erbjuds engagemang i församlingens samarbete med Finska Missionssällskapet och Gemensamt Ansvar.

Hösten 2021 träffas vi med start den 7.10 varje torsdag.

Slöjdgruppen

För vuxna  i ”Reguel Bengtström smedja” på Gamla Kustvägen under ledning av Rune "Stakan" Lith.

Kl. 12.00-16.00, lördagar.

Du som vill arbeta med trä eller måla på trä är välkommen med.

Mer info av Rune Lith, tel 0500 687 023.

Kvinnodygn - för kvinnor mitt i livet!

Kom med till natursköna Räfsö 29-30.10.2021 för ett dygn med god mat, bastu, program och trevligt umgänge.

Helgen är till för kvinnor mitt i livet.

Helpension 45€/person. Start från Motaleff på fre kl.16:30 och tillbaka i Motaleff på lö kl.15:30.

Elektronisk anmälan öppen 1-17.10.2020. Begränsat antal platser.

Anmäl här.