Församlingarnas verksamhet har omformat sig under coronaepidemin. Vi betjänar fortsättningsvis, med nya anvisningar. Du hittar den senaste informationen på coronasidan.

Klubbar för barn i skolåldern

Församlingen ordnar klubbverksamhet för barn i skolåldern under läsåret. Klubbarna hålls på Hörnan (Sockenstugustigen 3), är avgiftsfria och ingen förhandsanmälan behövs. Församlingen bjuder på ett enkelt mellanmål, fri samvaro och lite program.

Inga klubbar för skolbarn hösten 2020, mer info senare om våren 2021.

En ängel bildas av skuggan frånv ett barn tillsammans med vingar ritade med krita på asvalten.

Hobby-sökning

Genom denna länk kan du leta efter hobbyverksamhet för skolbarn i Kyrkslätt med omnejd.

Tag kontakt

Barnledare

Kontakta mig i frågor som gäller daghemsmentorering, besök till daghem och förskolor, klubbverksamhet för skolbarn samt samarbete med invånarparker i Kyrkslätt.