Ellen

Församlingarnas utrymme i Köpcentret Kirsikka

Saloviusvägen 3, 02400 KYRKSLÄTT

Ellens vardagsrum är öppen må kl. 10-12 och ti-fre kl. 10-14, övriga tider är utrymmet öppet enligt program.

Ellen

Utrymmet Ellen i Köpcentret Kirsikka är församlingarnas nya vardagsrum, där personer i olika åldrar kan träffas och ta det lugnt en stund. I utrymmen ordnas bl.a. smågruppsverksamhet och öppnatillställningar för olika åldrar.

Utrymmet har fått sitt namn efter diakonissan Ellen Grahn. Hon var församlingens första diakonissa i södra Kyrkslätt för 100 år sedan.

Trådlöst nätverk
Handikapp

Läge på kartan

ti 4.2 kl. 16.00

Saloviusvägen 3, 02400 KYRKSLÄTT

Estnisk afton

Estnisk afton är en öppen samlingsplats för alla som intresserar sig för Estland, det estniska språket och/eller vår vänförsamling Risti.
ti 3.3 kl. 16.00

Saloviusvägen 3, 02400 KYRKSLÄTT