Församlingarnas verksamhet har omformat sig under coronaepidemin. Vi betjänar fortsättningsvis, med nya anvisningar. Du hittar den senaste informationen på coronasidan.

Församlingens körverksamhet

Mikaelikören, församlingens kör för vuxna

Mikaelikören är för dig som tycker om att sjunga i en kör tillsamman med andra i olika åldrar. Kören träffas och övar på onsdagar i församlingshemmet/Ellen kl. 17.30-19

Under året uppträder kören i församlingens högmässor minst 4 gånger och är med i olika evenemang. Kören deltar i allsångskvällar och uppträder tillsammans med gästartister både i Kyrkslätt och ibland med någon annan kör i närliggande församlingar. Kören har också rest utomlands tillsammans. På våren 2017 uppträdde Mikaelikören i Domkyrkan i Haapsalu biskopslott och under en vänförsamlingsresa till Estland.

Nya sångare, unga och gamla, är välkomna med!

Barnkören i Karubyskola

I sammarbete med skolan har Susann en barnkör i skolans utrymmen, för årskurs 1-4

Kören uppträder under året några gånger i församlingens högmässor

Mera information om kören fås av Susann

Mikaelikören våren 2017, i Hapsalu.

Tag kontakt

Kantor

Mina lediga dagar är oftast torsdagar och fredagar. Du når mig bäst via e-posten

Mitt huvudintresse är sång. 1995 blev jag färdig från Sibelius-Akademin med A-examen och samma år blev jag musikmagister, utöver detta har jag studier inom körledning.

Under fritiden fungerar jag som sånglärare i Sjundeå musikförening, där jag har några elever. Jag är också med i Kyrkslätts operaförening.