Läger och speciella evenemang

Året runt arrangeras speciella evenemang för barn och barnfamiljer så som pysselstunder, familjemässor, läger m.m. läs mer om dem i vår evenemangskalender. Mer om det som är aktuellt längre ner på denna sida.

Församlingarnas verksamhet har omformat sig under coronaepidemin. Vi betjänar fortsättningsvis, med nya anvisningar. Du hittar den senaste informationen på coronasidan.

Ett barn hänger i klätterställning.

RäfsöDax församlingsläger

Sliten, smått stressad och lite trött? Då är det RäfsöDax!

Vårt familjeläger blev ett församlingsläger 26-27.9.2020!

Kom med på församlingsläger till natursköna Räfsö för att ta det lugnt och umgås med andra.
På programmet står bl.a. bastu, god mat och utevistelse. Plats för fritid och enskilt samtal finns också.

Start från Motaleff på lö kl.10 och tillbaka i Motaleff på sö kl.15. Skjuts från församlingshemmet i centrum erbjuds.

Helpension: 30€ per person.
Under 10 åringar deltar enbart tillsammans med en vuxen.
Minderåriga som deltar tillsammans med en vuxen faktureras inte.
Möjlighet till nedsatt pris eller befrielse från avgift finns.

Höstlovsläger för barn i åk 1-6, med lägervana.

Välkommen med på HöstDax! Må 12.10 kl. 09.00 - On 14.10 kl. 15.30

Detta är ett läger med övernattning på församlingarnas lägergård Räfsö, i Porkala skärgård.

Vi upplever naturen på olika sätt, genom lek, vandring och olika andra aktiviteter. Vi pysslar, spelar och äter god mat.

Start från Församlings hemmets parkering med beställd buss på måndag kl. 9 och tillbaka på onsdag kl.15.30.

Pris: 50€ per person.
Möjlighet till nedsatt pris eller befrielse från avgift finns.

Elektronisk anmälan öppen 14.9.-27.9.2020. Begränsat antal platser, anmälningslänken hittas här

Tag kontakt

Barn- och ungdomsdiakon samt FRANS

Kontakta mig i frågor kring diakoni och hjälp, verksamhet för barnfamiljer med barn i åldern 0-12år, scouting, mässor, andakter och jippon för barnfamiljer, samarbete med lågstadium i Kyrkslätt, omsorgsarbete samt lediga jobb inom klubbverksamheten.

Barnledare

Kontakta mig i frågor som gäller daghemsmentorering, besök till daghem och förskolor, klubbverksamhet för skolbarn samt samarbete med invånarparker i Kyrkslätt.