Läger och speciella evenemang

År 2019 ordnar församlingen dagläger för skolbarn och familjeläger. Mer om dem lite längre ner på denna sida.

Året runt arrangeras även speciella evenemang för barn och barnfamiljer så som pysselstunder, utfärder, familjemässor m.m. läs mer om dem i vår evenemangskalender.

Ett barn hänger i klätterställning.

Dagläger

Välkommen på sommarläger! Om du går i åk 1-4 och gillar att vara bland vänner, är detta läger något för dig! Vi har aktiviteter inom- och utomhus, utfärder och bekantar oss med vår närmiljö. Under dagen bjuder församlingen på frukost, lunch och mellanmål.

SommarDax dagläger, vardagar 3-20.6.2019 kl.8-17 på Hörnan, Sockenstugustigen 3

Elektronisk anmälan öppen hela april.

Anmäl här.

Pris: 65€/vecka för medlemmar i Kyrkslätts svenska församling. För övriga 130€. I priset ingår kost, utfärder och material.

Ett barn kikar fram från taket på en klätterställning.

RäfsöDax familjeläger

Sliten, smått stressad och lite trött? Då är det RäfsöDax!

8.-9.9.2018 ordnades familjeläger på natursköna Räfsö. Där tog vi det lugnt och umgicks med andra barnfamiljer.

Hösten 2019 ordnas familjeläger v.38. Mer info och anmälan kommer i augusti.

Helpension: vuxna 45€, 4-17år 20€ och under 4år gratis. Möjlighet till nedsatt pris eller befrielse från avgift.

Barn- och ungdomsdiakon samt FRANS

Kontakta mig i frågor kring verksamhet för barnfamiljer med barn i åldern 0-12år, scouting, mässor, andakter och jippon för barnfamiljer, samarbete med byskolor i Kyrkslätt, omsorgsarbete, diakoni och hjälp samt lediga jobb inom klubbverksamheten.

Barnledare

Kontakta mig i frågor som gäller daghemsmentorering, besök till daghem och förskolor, klubbverksamhet för skolbarn samt samarbete med invånarparker i Kyrkslätt.