Läger och speciella evenemang

År 2018 ordnar församlingen läger för barn med specialbehov och dagläger för skolbarn. Mer om dem lite längre ner på denna sida.

Året runt arrangeras även speciella evenemang för barn och barnfamiljer så som pysselstunder, utfärder, familjemässor m.m. läs mer om dem i vår evenemangskalender.

Ett barn hänger i klätterställning.

Dagläger

Under sommaren 2018 ordnades SommarDax dagläger på Hörnan för barn i årskurs 1-4. Lägerdagarna fylldes med både ledd och fri lek, andakter, utevistelse och utfärder. Under dagen bjöd församlingen på frukost, lunch och mellanmål.

Information om SommarDax 2019 och anmälning kommer under våren.

Pris: 65€/vecka för medlemmar i Kyrkslätts svenska församling. För övriga 130€. I priset ingår kost, utfärder och material.

Ett barn kikar fram från taket på en klätterställning.

RäfsöDax familjeläger

Sliten, smått stressad och lite trött? Då är det RäfsöDax!

Kom med på familjeläger 8.-9.9.2018 till natursköna Räfsö för att ta det lugnt och umgås med andra barnfamiljer.

På programmet står bl.a. bastu, god mat och ledd verksamhet i smågrupper. Plats för lek och samtal finns också. Start från Motaleff på lö kl.11 och tillbaka i Motaleff på sö kl.15:15.

Helpension: vuxna 45€, 4-17år 20€ och under 4år gratis. Möjlighet till nedsatt pris eller befrielse från avgift.

Elektronisk anmälan senast 21.8.2018 kl.14. Begränsat antal platser.

Anmäl här.

Barn- och ungdomsdiakon samt FRANS

Kontakta mig i frågor kring verksamhet för barnfamiljer med barn i åldern 0-12år, scouting, mässor, andakter och jippon för barnfamiljer, samarbete med byskolor i Kyrkslätt, diakoni och hjälp samt lediga jobb inom klubbverksamheten.

Barnledare

Kontakta mig i frågor som gäller daghemsmentorering, besök till daghem och förskolor, klubbverksamhet för skolbarn samt samarbete med invånarparker i Kyrkslätt.