Läger och speciella evenemang

År 2020 ordnar församlingen Morsdagsutfärd, läger för barn och ungdomar med specialbehov, dagläger för skolbarn, familjeläger och församlingsläger. Mer om dem längre ner på denna sida.

Året runt arrangeras även speciella evenemang för barn och barnfamiljer så som pysselstunder, familjemässor m.m. läs mer om dem i vår evenemangskalender.

Ett barn hänger i klätterställning.

Kom med hela familjen och fira mamma på morsdagsutfärd till Räfsö!

SÖNDAG 10.5.2019

Vi firar nattvardsmässa i st Nicolaus kyrka, äter lunch och utforskar naturen på lägerön.

Mer info om tidtabell och anmälan kommer i mitten av april.

Pris 10€/familj som betalas kontant eller med kort via iZettle terminal vid ankomst. Ta egen flytväst med, vi åker pråm till holmen!

SommarDax dagläger

Välkommen på sommarläger! Om du går ungefär i åk 1-4 och gillar att vara bland vänner, är detta läger något för dig! Vi har aktiviteter inom- och utomhus, utfärder och bekantar oss med vår närmiljö. Under dagarna bjuder församlingen på frukost, lunch och mellanmål.

SommarDax ordnas vardagar 1-18.6.2020 kl.8-17.

Elektronisk anmälan öppen i 1-30.4.2020, begränsat antal platser som fylls i anmälningsordning.

Anmäl här.

Pris: 65€/vecka för medlemmar i Kyrkslätts svenska församling. För övriga 130€. I priset ingår kost, utfärder och material. Begränsat antal platser som fylls i anmälningsordning.

RäfsöDax familjeläger

Sliten, smått stressad och lite trött? Då är det RäfsöDax!

Kom med på familjeläger till natursköna Räfsö för att ta det lugnt och umgås med andra barnfamiljer.

Familjeläger igen hösten 2020! Mer info senare.

På programmet står bl.a. bastu, god mat och ledd verksamhet i smågrupper. Plats för lek och samtal finns också. Start från Motaleff på lö kl.11 och tillbaka i Motaleff på sö kl.15:15.

Helpension: vuxna 45€, 4-17år 20€ och under 4år gratis. Möjlighet till nedsatt pris eller befrielse från avgift.

Läger för barn och ungdomar med specialbehov

16-17.5.2020 ordnas tvåspråkigt övernattningsläger på natursköna Räfsö för barn och ungdomar med specialehov.

Mer info om tidtabeller och anmälan kommer senare.

Barn- och ungdomsdiakon samt FRANS

Kontakta mig i frågor kring diakoni och hjälp, verksamhet för barnfamiljer med barn i åldern 0-12år, scouting, mässor, andakter och jippon för barnfamiljer, samarbete med lågstadium i Kyrkslätt, omsorgsarbete samt lediga jobb inom klubbverksamheten.

Barnledare

Kontakta mig i frågor som gäller daghemsmentorering, besök till daghem och förskolor, klubbverksamhet för skolbarn samt samarbete med invånarparker i Kyrkslätt.