Läger och speciella evenemang

År 2020 ordnar församlingen Morsdagsutfärd, dagläger för skolbarn, familjeläger och församlingsläger. Mer om dem längre ner på denna sida.

Året runt arrangeras även speciella evenemang för barn och barnfamiljer så som pysselstunder, familjemässor m.m. läs mer om dem i vår evenemangskalender.

Församlingarnas verksamhet har omformat sig under coronaepidemin. Vi betjänar fortsättningsvis, med nya anvisningar. Du hittar den senaste informationen på coronasidan.

Ett barn hänger i klätterställning.

Morsdagsutfärden till Räfsö är inhiberad för år 2020.

SommarDax dagläger 2020 inhiberas

Mer info kan du läsa här:

RäfsöDax familjeläger

Sliten, smått stressad och lite trött? Då är det RäfsöDax!

Kom med på familjeläger till natursköna Räfsö för att ta det lugnt och umgås med andra barnfamiljer.

Familjeläger igen hösten 2020! Mer info senare.

På programmet står bl.a. bastu, god mat och ledd verksamhet i smågrupper. Plats för lek och samtal finns också. Start från Motaleff på lö kl.11 och tillbaka i Motaleff på sö kl.15:15.

Helpension: vuxna 45€, 4-17år 20€ och under 4år gratis. Möjlighet till nedsatt pris eller befrielse från avgift.

Lägret för barn och ungdomar med specialbehov är inhiberat för år 2020.

Barn- och ungdomsdiakon samt FRANS

Kontakta mig i frågor kring diakoni och hjälp, verksamhet för barnfamiljer med barn i åldern 0-12år, scouting, mässor, andakter och jippon för barnfamiljer, samarbete med lågstadium i Kyrkslätt, omsorgsarbete samt lediga jobb inom klubbverksamheten.

Barnledare

Kontakta mig i frågor som gäller daghemsmentorering, besök till daghem och förskolor, klubbverksamhet för skolbarn samt samarbete med invånarparker i Kyrkslätt.