Läger och speciella evenemang

År 2019 ordnar församlingen dagläger för skolbarn och familjeläger. Mer om dem lite längre ner på denna sida.

Året runt arrangeras även speciella evenemang för barn och barnfamiljer så som pysselstunder, utfärder, familjemässor m.m. läs mer om dem i vår evenemangskalender.

Ett barn hänger i klätterställning.

Dagläger

Välkommen på sommarläger! Om du går i åk 1-4 och gillar att vara bland vänner, är detta läger något för dig! Vi har aktiviteter inom- och utomhus, utfärder och bekantar oss med vår närmiljö. Under dagen bjuder församlingen på frukost, lunch och mellanmål.

SommarDax dagläger, vardagar 3-20.6.2019 kl.8-17 på Hörnan, Sockenstugustigen 3

SommarDax ordnas igen sommaren 2020, mer info senare.

Pris: 65€/vecka för medlemmar i Kyrkslätts svenska församling. För övriga 130€. I priset ingår kost, utfärder och material. Begränsat antal platser som fylls i anmälningsordning.

Ett barn kikar fram från taket på en klätterställning.

RäfsöDax familjeläger

Sliten, smått stressad och lite trött? Då är det RäfsöDax!

Kom med på familjeläger 21.-22.9.2019 till natursköna Räfsö för att ta det lugnt och umgås med andra barnfamiljer.

På programmet står bl.a. bastu, god mat och ledd verksamhet i smågrupper. Plats för lek och samtal finns också. Start från Motaleff på lö kl.11 och tillbaka i Motaleff på sö kl.15:15.

Helpension: vuxna 45€, 4-17år 20€ och under 4år gratis. Möjlighet till nedsatt pris eller befrielse från avgift.

Elektronisk anmälan öppen 23.8.-4.9.2018, begränsat antal platser. Anmäl här.

Kom med till Räfsö-lägercentrum på utfärd med hela familjen!

TISDAG 21.5.2019 kl.10-15

Tvåspråkig utfärd som fokuserar på utomhusvistelse och lek, vi äter lunch och firar en andakt i st Nicolaus kyrka.

SÖNDAG 26.5.2019 kl.10-15

Vi firar nattvardsmässa i st Nicolaus kyrka, äter lunch och utforskar naturen på lägerön.

Båda utfärderna startar från Motaleff strand kl.10 och vi är tillbaka på samma plats ca kl.15.

Adress: Långholmsstigen 24, Porkala

Köranvisningar

Pris 10€/familj som betalas kontant eller med kort via iZettle terminal vid ankomst. Ta egen flytväst med, vi åker pråm till holmen!

Elektronisk anmälan öppen fram till 8.5.2019

Anmäl här

Barn- och ungdomsdiakon samt FRANS

Kontakta mig i frågor kring verksamhet för barnfamiljer med barn i åldern 0-12år, scouting, mässor, andakter och jippon för barnfamiljer, samarbete med byskolor i Kyrkslätt, omsorgsarbete, diakoni och hjälp samt lediga jobb inom klubbverksamheten.

Barnledare

Kontakta mig i frågor som gäller daghemsmentorering, besök till daghem och förskolor, klubbverksamhet för skolbarn samt samarbete med invånarparker i Kyrkslätt.