Läger och speciella evenemang

Året runt arrangeras speciella evenemang för barn och barnfamiljer så som pysselstunder, familjemässor och läger. Du kan läsa mer om all vår verksamhet i vår evenemangskalender. Här har vi listat de som lämpar sig bra för barn och familjer.

Manna - en mässa för kropp och själ

Höstens Mannamässor i Masaby kyrka lämpar sig väldigt bra för barnfamiljer. Mässan börjar kl.10 och förverkligas på ett lättförståeligt sätt. Efter mässan bjuder församlingen på lunch. Kollekten uppbärs för den egna diakonin i form av i torrvaror och presentkort till lokala matbutiker.

Mannamässor 2022: 17.9, 1.10 och 12.11.

Ellen

Ellens vardagsrum är öppet flera gånger under året, dessa dagar passar bra för barn och familj:

15.10 kl.10-14 Öppet hus

22.10 kl.10-14 Församlingens valmingel

10.12 kl.10-14 Församlingens julmingel

Ett barn hänger i klätterställning.

En natt i S:t Matteus kyrka

Kom för att uppleva en spännande och lite annorlunda övernattning i Masabys kyrka 11-12.11.2022.

För lågstadiebarn.

Vi börjar på fredag kl.17 och avslutar efter mannamässans lunch på lördag kl.11:30.

Elektronisk anmälning öppen 14.10.-3.11.2022.

Anmäl här.

Tag kontakt

Barn- och ungdomsdiakon samt FRANS

Kontakta mig i frågor kring diakoni och hjälp, scouting, verksamhet för barnfamiljer med barn i åldern 0-12år, samarbete med lågstadium i Kyrkslätt och vår vänförsamling Risti kogudus.

Barnledare

Kontakta mig i frågor som gäller daghemsmentorering, besök till daghem och förskolor samt klubbverksamhet för skolbarn.