Läger och speciella evenemang

Året runt arrangeras speciella evenemang för barn och barnfamiljer så som pysselstunder, familjemässor, läger m.m. läs mer om dem i vår evenemangskalender. Mer om det som är aktuellt längre ner på denna sida.

 

Församlingarnas verksamhet har omformat sig under coronaepidemin. Vi betjänar fortsättningsvis, med nya anvisningar. Du hittar den senaste informationen på coronasidan.

Ett barn hänger i klätterställning.

SommarDax 2021 dagläger

Kom med på dagläger för skolbarn till Hörnan 7-24.6.2021, vardagar kl. 8-17. Du kan anmäla ditt barn för 1, 2 eller 3 veckor.

Pris: 65€/vecka för församlingens medlemmar, 130€/vecka för övriga. Församlingens diakoni tar emot anhållan om befrielse och/eller nedsatt lägeravgift. Priset inkluderar måltider, utfärder och material.

Elektronisk anmälan. Begränsat antal platser. Vi prioriterar anmälningsordningen och tar med förskolebarn samt elever i åk 1-4. 

Rådande omständigheter medför att förändringar i eller inhibering av lägret kan ske på kort varsel.

​​​​​​​Anmälningstiden är slut, fråga efter ströplatser.

YouTube-video

RäfsöDax familjeläger

HöstDax läger för barn i åk 1-6, med lägervana.

Mera info om höstterminens läger 2021 kommer senare.

Tag kontakt

Barn- och ungdomsdiakon samt FRANS

Kontakta mig i frågor kring diakoni och hjälp, verksamhet för barnfamiljer med barn i åldern 0-12år, scouting, samarbete med lågstadium i Kyrkslätt, vår vänförsamling Risti och lediga jobb inom klubbverksamheten.

Barnledare

Kontakta mig i frågor som gäller daghemsmentorering, besök till daghem och förskolor samt klubbverksamhet för skolbarn.